KAIKKI ASUNNOT ON MYYTY!
100% YKSITYISYYS TAATTU
Koteja perheille! Hyödynnä hyvinvoivan kunnan hyvät palvelut aivan Lahden kainalossa.
100% YKSITYISYYS TAATTU
Tule asumaan hyvinvoivaan Hollolaan
As Oy Liinuminkatu on Hollolan Kartanoon sijoittuva uusi rivitaloyhtiö sinulle, joka haluat erinomaisia terveys-, koulutus- ja vapaa-ajan palveluita, mutta haluat silti olla Lahden alueella. Hollola on kasvava ja hyvinvoiva, erityisesti nuorten perheiden suosima kunta, joka pystyy tarjoamaan asukkailleen laadukkaat peruspalvelut ja rauhallisen asuinympäristön. 

Kartanon viihtyisä asuinalue sijaitsee Salpakankaalla Hollolan kuntakeskuksessa, Hämeenlinnantien eteläpuolella. Kartanon alueeseen kuuluvat Hedelmätarhan kerros- ja pientaloalue, koulukeskus sekä näiden eteläpuolella laaja Kartanon omakotialue. Hollolan kuntakeskuksesta löytyy kävelymatkan päästä monipuoliset palvelut.

Asukastyytyväisyys

Hollolassa asukastyytyväisyys on tutkitusti hyvällä tolalla. Kuntarating 2014 -tutkimuksen mukaan tyytyväisyys kuntapalveluihin oli koko maan keskiarvoa korkeammalla. Hollolassa on viime vuosina panostettu erityisesti kouluihin ja kouluverkosto onkin verrattain laaja.

Liikkujan paratiisi

Hollolan kuntakeskuksesta löytyy uimahalli-monitoimitalo, liikuntahalli, jäähalli ja useita kuntosaleja. Salpakankaan koulukeskuksen ympäristössä voi harrastaa jalkapalloa, jääkiekkoa, parkouria, ja talvisin vapaata luistelua. Puistoja ja leikkikenttiä löytyy läheltä useita.

Optimaalinen sijainti

Hollolan sijainti Lahden vieressä ja pääväylien risteyskohdassa on optimaalinen. Kartanon alue sijaitsee Hämeenlinnantien eteläpuolella ja sieltä on nopea yhteys E75-moottoritielle. Matka Helsinkiin taittuu omalla autolla tunnissa ja Tampereelle ajaa vajaassa kahdessa tunnissa. 

Laaja päiväkotitarjonta

Oletko etsinyt lapsellesi sopivaa päiväkotia? Päiväkoteja Liinuminkaudn lähialueella on useita: Riihelän päiväkoti (Lahden puolella), Kanervan päiväkoti ja Hiekkalinnan päiväkoti sijaitsevat kaikki parin kilometrin säteellä Liinuminkadulta. Hiekkalinnan päiväkoti tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa.

Kohteen rakentaa Rakennusliike Olavi Järvinen Oy.

Haluamme tarjota laadukkaasti rakennettuja ja nykyaikaisia koteja, joita on mahdollista räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. Luottamus on meille tärkein arvo. Jos jotain lupaamme, sen myös pidämme.

Palvelut
Hollolan Liinuminkatu on järkevän ihmisen valinta asuinpaikaksi. Liinumissa asut edullisesti ja laadukkaasti lähellä palveluita ja myös Lahtea. Kuntakeskuksesta löydät kaikki palvelut ravintoloineen, ravintoloista ja ruokakaupoista apteekkiin, ja lapsesi voivat käydä Salpakankaan koulua, joka on viime vuosina kokonaan remontoitu. Pienimmät lapsesi voit sijoittaa koulun viereen rakennettuun uuteen päiväkoti.

Salpakankaan terveysasemalle, hammashoitolaan ja Päijät-Hämeen keskussairaalaan on Kartanon alueelta matkaa vain kolme kilometriä. Kauppareissutkaan eivät veny pitkiksi, sillä K-Supermarket, Siwa ja Lidl sijaitsevat kaikki puolentoista kilometrin säteellä Liinuminkadulta. 

Kunnan keskustassa komeilee vuonna 2004 valmistunut kirjasto. Kirjaston viereen on parhaillaan valmistumassa kaikenikäisten toimintapuisto kuntoilulaitteineen. 

Alueella on myös yksityisiä päiväkoteja, sekä yksityisiä että kunnallisia perhepäivähoitajia. 
Tervetuloa Hollolaan!
  • Syksyllä 2017 valmistuva uusi Prisma monipuolistaa palveluja entisestään.
  • Keskustasta löytyy erikoisliikkeiden lisäksi myös posti, pankkeja, ravintoloita, apteekki ja Alko. Kuntakeskuksesta löytyy myös uimahalli. 
  • Hollolassa järvenrannat ovat suosittuja uimarantoineen. Suosituin lienee Vesijärvenranta aktiviteetteineen.
  • Messilän laskettelukeskus sijaitsee 5 kilometrin päässä ja Onkeroisen ratsastustalli on vain kilometrin päässä.
  • Lisää valikoimaa kaipaavan ei tarvitse liikkua kauas, sillä Lahden keskustaan on matkaa vain kahdeksan kilometriä. 
"Hyvät, homevapaat koulut, palvelut, bussiyhteydet, järvi ja hyvät kulkuyhteydet. Paljon lapsiperheitä myös."
- Hollolan asukas
"Hollolaan ehdottomasti lapsien kanssa. Täällä toimii loistavasti lääkäripalvelut samoin hammashoito,myös jos on tarvetta esim puhe ym terapiaan niihin pääsee nopeasti."
Nykyaikainen kaupunkikoti monenlaisiin tarpeisiin
Liinuminkadun isoimmissa asunnoissa on kolme makuuhuonetta. Jokaiselle perheenjäsenelle löytyy oma huone tai runsaasti tilaa työlle ja harrastuksille. Myös vähemmän neliöitä tarvitseva löytää kodin idylliseltä Kartanon alueelta. 

Kaikissa asunnoissa on tilava olohuone, josta avautuu kulku terassille. Jokainen terassi avautuu etelään, joten kodissasi riittää valoa. Lisätyönä terassille on mahdollista saada tyylikäs lasitus. Jokaisessa asunnossa pääsee saunomaan omassa saunassa. Asunnoissa on lämmöntalteenottokone ja vesikiertoinen lattialämmitys.

Kaikissa oleskelutiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys. 
Lapsiperheitä varten tarjolla on hyvin säilytystilaa; tilava eteiskomero ja lämmin ulkovälinevarasto sekä autokatokset.  

Hyvät pohjaratkaisut

Jokaiselle perheenjäsenelle löytyy oma huone ja tilaa työlle ja harrastuksille.

Lasitettava terassi

Jokainen terassi avautuu etelään, joten kodissasi riittää valoa.

Muokattava pohja

Siirrä keveitä väliseiniä, jos haluat. Muokkaa pohjaa mieluisaksi.

Oma sauna

Jokaisessa huoneistossa pääsee saunomaan omassa rauhassa.

Oma piha

Piha tarjoaa turvallisen ja suojaisan leikkipaikan lapsillesi.

Lämmön talteenotto

Ekologinen lämmitysmuoto ja miellyttävä lämmönjakelu lattialämmityksen muodossa.
Lataa esite ja ihastu!
Julkisivukuvia taloista
A-talo
"Hei! Oletko kiinnostunut tästä kohteesta? Lataa ihmeessä esite ja ota yhteyttä, löydämme varmasti sopivat ratkaisut juuri teidän tarpeitanne varten!"
Matti Järvinen, Rakennusliike Olavi Järvinen Oy, Markkinointi
040-7687667
Asiakkaan kokemuksia asioimisesta Järvisen kanssa
Lahtelainen Jalo Paananen osti asunnon Rakennusliike Olavi Järviseltä. 
"Toiminnassa on perheyrittäjän leima", itsekin yrittäjänä työskennellyt Paananen kuvailee Rakennusliike Olavi Järvistä.  "Luottamus oli kohdillaan."
"Luottamus näkyi alusta loppuun kaikessa toiminnassa ja mahdollisti onnistuneen lopputuloksen."

Lataa esite sähköpostiin
  • Pohjakuvat, valokuvat kohteelta, vapaat asunnot ja hinnat,
  • Sijainti, etäisyydet, lähialueen palvelut, sekä harrastusmahdollisuudet aikuisille ja lapsille,
  • Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.
100% Turvallinen. Emme spämmää, emmekä luovuta tietojasi ulkopuolisille.